Reacties van klanten

Onderstaand een overzicht van enkele reacties van onze klanten naar aanleiding van het gebruik van de ALFA Wave deken  

A.van Putten
Wij hebben een warmte deken van 80x60 cm op de beurs gekocht en zijn daar zeer tevreden over. Afgelopen winter hebben wij de deken gebruikt bij extreem koude handen en voeten. Je voelt dan na een paar minuten dat het bloed weer gaat stromen. Je komt dan weer lekker op temperatuur. Wij kunnen het iedereen aanbevelen. Ook bij overbelaste spieren en pijn is het een weldaad.

Jose G.
Na een val heb ik mijn pols gebroken. Ineens dacht ik zo'n klein dekentje kan ik goed gebruiken bij de revalidatie van mijn pols. 
Ik heb hem nu een uur om en ik kan mijn vingers al beter buigen. Ben er superblij mee

Dik W. 
Gisteren als cadeau een warmtedeken voor mijn vader gekocht. De deken eerst een nachtje zelf uitgeprobeerd. Helemaal geweldig. Mijn vader kan zijn warmtedeken voorlopig vergeten.

Chrisje en Flip G.
Wij bezochten u op de vijftig+ beurs. Inmiddels zijn een paar maanden verstreken en kunnen wij onze -niet op slechts een paar dagen gebruik berustende- ervaring laten weten:
Wij zijn enthousiast. Het helpt echt tegen koude voeten in bed. Krampen in benen en voeten zijn niet meer voorgekomen. Ook je (kousen)voeten op een klein dekje werkt als bijvoorbeeld een warmtecompress van kersenpitten. Geen magnetron nodig om het kussen op te warmen.

A.C. Verbuys
Gisteren in de loop van de dag kreeg ik last van een stijve schouder en nek.Heel pijnlijk en heel lastig.'s Avonds naar bed gegaan met wat spierolie en daarop het kleine Go-Flow dekje.Het was heerlijk warm en vanmorgen was de pijn weg! Wat een genot, geen pijnstillers of ingewikkelde therapie, maar warmte!!

Harrie v.O.
Normaal heb je wantrouwen betreffende aanschaf van dekens en aanverwante artikelen, maar aangezien ik het altijd koud heb door een aandoening aan lever en nieren zijn wij toch overgegaan om een deken aan te schaffen en daar heb ik vanaf de eerste minuut geen spijt van gehad. De deken is licht in gewicht, warm en het is net of dat hij kleine prikkels geeft die zeer prettig aanvoelen. Ik ben er heel blij mee.

Hubert E.
Maandenlang heb ik last gehad van een erg pijnlijke plek in mijn nek- schoudergebied aan de rechter lichaamszijde.  Overdag gaf dit last, maar voornamelijk ’s nachts was de pijn  enorm vervelend, zeker ook vanwege het feit dat ik gewend was om met mijn rechterarm onder het hoofdkussen in te slapen. Door de stekende pijnklachten was deze favoriete lighouding onmogelijk geworden.  Massage bleek ook geen uitkomst te bieden.

Door een goede kennis werd ik opmerkzaam gemaakt op het bestaan van de warmtedekens en ‘warmtepads’ die door het bedrijf Newas op de markt worden gebracht. Ik heb een kleine 25 x 30 cm warmtepad  uitgeprobeerd en het resultaat was al na enkele dagen verbluffend. De warmtepad lag op mijn rechterschouder onder mijn T-shirt  (dit zowel gedurende overdag als ’s nachts).  Je voelde in het nek- schoudergebied een weldadige warmte en de klacht verminderde al na enkele dagen.  Inmiddels slaap ik nu weer probleemloos in op mijn geliefde rechterzijde  en de zeurende, stekende pijn is nagenoeg geheel verdwenen. Echt een absolute aanrader!

Teun B.  
Ik ben een fanatiek sporter en dat zorgt voor nogal wat spierpijn, vooral in de onderrug kan dat dagen lang aanhouden. Sinds 6 maanden slaap ik onder een Alfa Wave deken van Go-Flow en is de aanhoudende pijn verdwenen. Niet alleen is mijn plezier in het sporten toegenomen ook slaap ik veel beter. Een betere nachtrust is mij veel meer waard dan die paar centen.

Anneke V.
Op deze maandagochtend even een reactie op Uw Nanodeken, die ik kocht op de Gezondheidsbeurs in Utrecht een maand geleden.
De deken werkt echt!!! Ik vertel het aan iedereen in mijn omgeving en clubs, hoe enthousiast ik hierover ben. Geen kou van buiten, maar ook van "binnen" meer! Dit is de oplossing voor alle koude dagen en nachten. Geen ongezonde elektrische dekens meer, maar een heerlijk omslagdekentje. Graag ontvang ik nog zo'n dekentje, want mijn echtgenoot heeft zich deze toegeëigend. Heel hartelijk dank voor de te nemen moeite. Ik kijk er naar uit!

Kavita B. uit Utrecht
Ik heb heerlijk geslapen. Heb de deken effe voor mijn rug gebruikt daarna voor mijn voeten.
Ik gebruik de deken elke dag meer voor mijn voeten. Ik hou u in ieder geval op de hoogte.

Monique S. 
In Utrecht naar de beurs geweest en daar voor mijn ouders een deken, schouderdoek en voor mezelf een klein dekentje van Go Flow gekocht. Mijn moeder heeft last van een open been/pijn in haar heup en mijn vader regelmatig rug/schouderklachten. Onze ervaringen zijn zeer positief.
Mijn moeder heeft regelmatig last van haar heup en smeert daar een crème op waarna het weken duurt voordat de pijn verdwenen is. Ze heeft de Go Flow deken in haar bed gelegd en is erop gaan liggen, na een paar dagen was de pijn deze keer verdwenen!
Mijn vader heeft hem lekker in de stoel liggen waar hij dagelijks op zit, hij legt het dekentje tegen zijn onderrug en de schouderdoek tegen zijn schouders. Hij vertelde mij dat de stijfheid van zijn spieren minder is geworden.
Zelf heb ik regelmatig last van hoofd/nekpijn ik heb het kleine dekentje in mijn coltrui tegen mijn nek gelegd en heb sindsdien minder last van hoofd/nekpijn.

Jacqueline L.
Onlangs bleek ik de aandoening 'het syndroom van Tietze' te hebben.  Een aandoening van het kraakbeen in mijn borstkas.  Behoorlijk pijnlijk kan ik wel zeggen.  Ik gebruik, vooral 's nachts, de kleine ronde padding op de pijnlijke plek. Gewoon onder mijn nachthemd.  Het verlicht de pijn enorm en ik slaap er ook beter door. Een geweldige uitkomst.

Hannie van O. 

Sinds januari gebruik ik de grote deken van Go-Flow. Ik heb atrose en daardoor dikwijls kleine pijntjes en wilde de deken wel eens uitproberen. Dat is mij heel erg goed bevallen.
’s Nachts slaap ik op de deken en ik merk dat ik veel sneller in slaap val en dat de onrustige beweging in mijn benen een stuk minder is. Als het te warm wordt, draai ik de deken om. De katoenen kant voelt dan heerlijk aan. Ook heb ik regelmatig zo’n branderig gevoel in mijn handen en alleen door mijn handen op deze zijde van de deken te leggen voelt het al een stuk aangenamer.
Tijdens mijn laatste wintersportvakantie had ik het dekentje niet bij me en daar heb ik wel spijt van gehad. Van de zomer gaat mijn dekentje weer lekker mee op vakantie.

Peter H
Na het oplopen van een zweepslag bij basketballen, heb ik drie dagen de ronde padding met een  zwachtel op de zere plek op de kuit gebonden. Dag en nacht laten zitten. Na de derde dag, heel bijzonder, was de pijn weg! Ik heb voor de zekerheid toch een weekje niet gesport, maar daarna ben ik weer blessurevrij gaan basketballen.

Willy B
Ik heb het altijd chronisch koud en eigenlijk mijn man ook. In de winter ga ik daarom ook amper naar buiten. Sinds het voorjaar gebruiken we de eenpersoons  Go-Flow deken en wat ben ik enthousiast.  's Avonds ligt de deken bij ons op de bank en kruipen we er vaak onder. Heerlijk warm.  Het is een hele bijzondere en comfortabele warmte en ik heb vaak moeite om, wanneer ik naar bed ga, er onder vandaan te komen. Als ik 's nachts niet kan slapen ga ik op de bank onder mijn deken liggen en val dan gelijk in slaap. 

Anneke V.
Ik heb nog een goede ervaring te delen. Door een herseninfarct van mijn man (het gaat goed met hem!) kreeg hij in eerste instantie medicijnen met vervelende bijwerkingen. o.a. stekende hoofdpijn. Wanneer hij op de katoenenkant van het dekentje ging liggen, zakte het af.
De medicijnen zijn gewijzigd, de positieve reactie op het dekentje, wilde ik toch even melden.

Niek H.
Ik ben conditietrainer en kreeg ik door een verkeerde beweging met mijn schouder last van spierpijn bij mijn schouderblad. Ik heb de padding van 25 bij 35cm anderhalve dag op mijn schouderblad (onder mijn shirt) gedragen. De stekende spierpijn was verdwenen en ik kon mijn schouder weer soepel bewegen. Ik ben erg blij met de padding en ga binnenkort nog een grote deken bij u bestellen.