Warmtecompres - medium maat 25 x 35 cm

Rechthoekige warmtecompres van 25 x 35 cm. Kan eenvoudig onder de kleding worden gedragen of b.v. met behulp van een zwachtel op de zere plek worden aangebracht. De warmte concentreert zich op de pijnlijke plek en de klachten zullen snel verminderen en vervolgens verdwijnen. Met name geschikt voor klachten in de onderug, de schouder en de benen.

Een gemakkelijke en effectieve manier om kleine spierpijntjes te behandelen.
Jose G. 02-04-2015 14:52

Na een val heb ik mijn pols gebroken. Ineens dacht ik zo\'n klein dekentje kan ik goed gebruiken bij de revalidatie van mijn pols.
Ik heb hem nu een uur om en ik kan mijn vingers al beter buigen. Ben er superblij mee


Hubert E 28-08-2014 17:56

Maandenlang heb ik last gehad van een erg pijnlijke plek in mijn nek- schoudergebied aan de rechterzijde. Overdag lastig, maar voornamelijk ’s nachts was de pijn enorm vervelend, zeker ook vanwege het feit dat ik gewend was om met mijn rechterarm onder het hoofdkussen in te slapen. Door de stekende pijnklachten was deze favoriete lig-houding onmogelijk geworden. Massage bleek ook geen uitkomst te bieden.
Door een goede kennis werd ik opmerkzaam gemaakt op het bestaan van de warmtedekens en ‘warmtepads’ die door het bedrijf Newas op de markt worden gebracht. Ik heb een kleine 25 x 30 cm warmtepad uitgeprobeerd en het resultaat was al na enkele dagen verbluffend. De warmtepad lag op mijn rechterschouder onder mijn T-shirt (dit zowel gedurende overdag als ’s nachts). Je voelde in het nek- schoudergebied een weldadige warmte en de klacht verminderde al na enkele dagen. Inmiddels slaap ik nu weer probleemloos in op mijn geliefde rechterzijde en de zeurende, stekende pijn is nagenoeg geheel verdwenen.
Echt een absolute aanrader!


Niek H> 26-08-2014 17:31

Ik ben conditietrainer en vorige week kreeg ik door een verkeerde beweging met mijn schouder last van spierpijn bij mijn schouderblad. Ik heb de padding van 25 bij 35cm anderhalve dag op mijn schouderblad (onder mijn shirt) gedragen. De stekende spierpijn was verdwenen en ik kon mijn schouder weer soepel bewegen. Ik ben erg blij met de padding en ga binnenkort nog een grote deken bij u bestellen.


4 sterren op basis van 3 beoordelingen