Warmtedeken 1-pers. maat 150 x 105 cm

Eenpersoons warmtedeken, zonder elektriciteit. Kan worden gebruikt als bovendeken maar ook als onderdeken.
Probeer de Alfa Wave warmtedeken nu met extra winterkorting.

Door de ‘warmte’ werking van de ALFA Wave dekens, met name de stimulering van de bloedcirculatie en de verhoging van de lichaamstemperatuur, is het gebruik van deze producten bijzonder geschikt voor ouderen en chronisch zieken. Door vaak onvoldoende beweging en langdurig zitten of liggen, is de bloedcirculatie laag.

  • Een ALFA Wave dekens is een uitstekend alternatief voor het gebruik van een elektrische deken. Geen snoeren, geen aansluitingen en dus ook geen elektromagnetische straling. Volledig veilig in gebruik.

Het gebruik van de dekens verbetert het natuurlijke slaappatroon en draagt bij aan de voorkoming van doorligproblemen.
Probeer de Alfa Wave warmtedeken nu met extra winterkorting.
 

Dik W. 02-04-2015 14:47

Gister als cadeau een warmtedeken voor mijn vader gekocht. De deken eerst een nachtje zelf uitgeprobeerd. Helemaal geweldig. Mijn vader kan zijn warmtedeken voorlopig vergeten.


Harry v.O. 26-09-2014 10:43

Normaal heb je wantrouwen betreffende aanschaf van dekens en aanverwante artikelen, maar aangezien ik het altijd koud heb door een aandoening aan lever en nieren zijn wij toch overgegaan om een deken aan te schaffen en daar heb ik vanaf de eerste minuut geen spijt van gehad. De deken is licht in gewicht, warm en het is net of dat hij kleine prikkels geeft die zeer prettig aanvoelen.
Ik ben er heel blij mee.


Willy B. 19-08-2014 16:44

Ik heb het altijd chronisch koud en eigenlijk mijn man ook. In de winter ga ik daarom ook amper naar buiten. Sinds het voorjaar gebruiken we de eenpersoons Go-Flow deken en wat ben ik enthousiast. 's Avonds ligt de deken bij ons op de bank en kruipen we er vaak onder. Heerlijk warm. Het is een hele bijzonder warmte en ik heb vaak moeite om, wanneer ik naar bed ga, er onder vandaan te komen. Als ik 's nachts niet kan slapen ga ik op de bank onder mijn deken liggen en val dan gelijk in slaap.


Kavita B. 14-08-2014 17:17

Ik heb heerlijk geslapen. Heb de deken effe voor mijn rug gebruikt daarna voor mijn voeten.
Ik gebruik de deken elke dag meer voor mijn voeten. Ik hou u in ieder geval op de hoogte.


Hannie v.O. 14-08-2014 17:16

Sinds januari gebruik ik de grote deken van Go-Flow. Ik heb atrose en daardoor dikwijls kleine pijntjes en wilde de deken wel eens uitproberen. Dat is mij heel erg goed bevallen.
’s Nachts slaap ik op de deken en ik merk dat ik veel sneller in slaap val en dat de onrustige beweging in mijn benen een stuk minder is. Als het te warm wordt, draai ik de deken om. De katoenen kant voelt dan heerlijk aan. Ook heb ik regelmatig zo’n branderig gevoel in mijn handen en alleen door mijn handen op deze zijde van de deken te leggen voelt het al een stuk aangenamer.
Tijdens mijn laatste wintersportvakantie had ik het dekentje niet bij me en daar heb ik wel spijt van gehad. Van de zomer gaat mijn dekentje weer lekker mee op vakantie


3.8 sterren op basis van 5 beoordelingen