Warmtedeken 2-pers. maat 150 x 210 cm

tweepersoons warmtedeken, zonder elektriciteit voor een comfortabel warm gevoel. Kan worden gebruikt als bovendeken maar ook als onderdeken.
Probeer de Alfa Wave warmtedeken nu met extra winterkorting.

Door de ‘warmte’ werking van de ALFA Wave dekens, met name de stimulering van de bloedcirculatie en de verhoging van de lichaamstemperatuur, is het gebruik van deze producten bijzonder geschikt voor ouderen en chronisch zieken. Door vaak onvoldoende beweging en langdurig zitten of liggen, is de bloedcirculatie laag.

  • Een ALFA Wave dekens is een uitstekend alternatief voor het gebruik van een elektrische deken. Geen snoeren, geen aansluitingen en dus ook geen elektromagnetische straling. Volledig veilig in gebruik.

Het gebruik van de dekens verbetert het natuurlijke slaappatroon en draagt bij aan de voorkoming van doorligproblemen.

Probeer de Alfa Wave warmtedeken nu met extra winterkorting.Monique S. 14-08-2014 17:14

In Utrecht naar de beurs geweest en daar voor mijn ouders een deken, schouderdoek en voor mezelf een kleine deken van Go Flow gekocht. Mijn moeder heeft last van een open been/pijn in haar heup en mijn vader regelmatig rug/schouderklachten. Onze ervaringen zijn zeer positief.
Mijn moeder heeft regelmatig last van haar heup en smeert daar een crème op waarna het weken duurt voordat de pijn verdwenen is. Ze heeft de Go Flow deken in haar bed gelegd en is erop gaan liggen, na een paar dagen was de pijn deze keer verdwenen!
Mijn vader heeft hem lekker in de stoel liggen waar hij dagelijks op zit, hij legt het dekentje tegen zijn onderrug en de schouderdoek tegen zijn schouders. Hij vertelde mij dat de stijfheid van zijn spieren minder is geworden.
Zelf heb ik regelmatig last van hoofd/nekpijn ik heb het kleine dekentje in mijn coltrui tegen mijn nek gelegd en heb sindsdien minder last van hoofd/nekpijn.


5 sterren op basis van 1 beoordelingen