Warmtedeken small maat 60 x 80 cm

Handzame warmtedeken zonder elektriciteit voor verbetering van de bloedcirculatie. Comfortabel warm en adequaat tegen kou en alle soorten spierpijn.
Probeer de Alfa Wave warmtedeken nu met extra winterkorting.

Aantal: 70

Warmtedeken in een handzaam formaat van 60 x 80 cm. Ideaal om over de benen of over de schouders te leggen. De deken kan ook worden gebruikt voor b.v. het voorkomen van koude voeten in bed, voor mensen die aan een rolstoel zijn gekluisterd of gewoon als u op reis bent.

Probeer de Alfa Wave warmtedeken nu met extra winterkorting.

Flip G. 22-01-2015 10:58

Chrisje en Flip G.
Wij bezochten u op de vijftig+ beurs. Inmiddels zijn een paar maanden verstreken en kunnen wij onze -niet op slechts een paar dagen gebruik berustende- ervaring laten weten:
Wij zijn enthousiast. Het helpt echt tegen koude voeten in bed. Krampen in benen en voeten zijn niet meer voorgekomen. Ook je (kousen)voeten op een klein dekje werkt als bijvoorbeeld een warmtecompress van kersenpitten. Geen magnetron nodig om het kussen op te warmen.


A.C. Verbuys 22-01-2015 10:57

A.C. Verbuys
Gisteren in de loop van de dag kreeg ik last van een stijve schouder en nek.Heel pijnlijk en heel lastig.\'s Avonds naar bed gegaan met wat spierolie en daarop het kleine Go-Flow dekje.Het was heerlijk warm en vanmorgen was de pijn weg! Wat een genot, geen pijnstillers of ingewikkelde therapie, maar warmte!!


Anneke V. 25-08-2014 09:05

Ik heb nog een goede ervaring te delen.
Door het herseninfarct van mijn man (het gaat goed met hem!) kreeg hij in eerste instantie medicijnen met vervelende bijwerkingen. o.a.stekende hoofdpijn.
Wanneer hij op de katoenenkant van het dekentje ging liggen, zakte het af.
De medicijnen zijn gewijzigd, de positieve reactie op het dekentje, wilde ik toch even melden.


Teun B. 14-08-2014 17:13

Ik ben een fanatiek sporter en dat zorgt voor nogal wat spierpijn, vooral in de onderrug kan dat dagen lang aanhouden. Sinds 6 maanden slaap ik onder een Go-Flow nanodeken en is de aanhoudende pijn verdwenen. Niet alleen is mijn plezier in het sporten toegenomen ook slaap ik veel beter. Een betere nachtrust is mij veel meer waard dan die paar centen.


Anneke V. 14-08-2014 17:09

Op deze maandagochtend even een reactie op Uw Nanodeken, die ik kocht op de Gezondheidsbeurs in Utrecht een maand geleden.
De deken werkt echt!!! Ik vertel het aan iedereen in mijn omgeving en clubs, hoe enthousiast ik hierover ben. Geen kou van buiten, maar ook van "binnen" meer! Dit is de oplossing voor alle koude dagen en nachten. Geen ongezonde elektrische dekens meer, maar een heerlijk omslagdekentje.
Graag ontvang ik nog zo'n dekentje, want mijn echtgenoot heeft zich deze toegeëigend. Ik kijk er naar uit!


3.6 sterren op basis van 5 beoordelingen